Ezt a három készséget érdemes fejlesztenie

szerző: Jobline
2013 november 12. Szóljon hozzá

Milyen készségeket érdemes fejleszteni, tanulni, ha előre akar jutni és igazán profi akar lenni a szakmájában? A Business Insider összefoglalója.

Amellett, hogy megírja a hibátlan önéletrajzot, releváns a szakmai háttere, megfelelő a hozzáállása, fontos, hogy folyamatosan fejlessze a saját, egyedi képességeit. Ezekre azért van szükség, hogy kitűnjön a többi pályázó közül, hogy felhívja magára a figyelmet.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

A Business Insider összegyűjtött három olyan készséget, ami minden szakmában jól jön.

Nyilvános beszéd

Bár sokan félnek tőle, a legtöbb munkahelyen elengedhetetlen, hogy valaki tudjon beszélni több ember előtt. Függetlenül attól, hogy valaki nagyobb közönség előtt beszél, vagy a kollégái előtt szólal fel, a hatékony kommunikáció mindennek a kulcsa. Ha máshol nem, a családja, a barátai előtt gyakorolja, mert kevés rosszabb van annál (mind az előadónak, mind a közönségnek), mint amikor valaki úgy áll ki beszélni, hogy dadog, remeg, izgul - vagy egyszerűen csak annyira unalmas, hogy a hallgatóság az első fél perc után elveszíti a fonalat.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Tech

Nem árt, ha ért olyan dolgokhoz, amik megkülönböztetik önt a többiektől. Legyen az keresőoptimalizálás, web/grafikai dizájner, vagy HTML-ismeretek. Ne halogassa, vágjon bele egy ilyen ismeret elsajátításába, akár egy tanfolyamon, akár egy ismerősön keresztül.

Analitika

Simán lenyűgözheti a főnökét, ha remekül ért az adatok és a következtetések elemzéséhez.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

képesség  •  tanulás  •  készség  •  analitika
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)