Az év legrosszabb gyorséttermi dolgozói

szerző: Jobline
2013 november 20. Szóljon hozzá

Bár elméletben a gyorséttermekben a munkafolyamatokat nagyon szigorúan ellenőrzik, és odafigyelnek a dolgozók viselkedésére, mégis vannak, akik időnként gusztustalanságokat csinálnak - és le is buknak.

Az év eddigi híreit áttekintve a Business Insider összeállította az év legrosszabb gyorséttermi dolgozóinak a listáját. Mindenki valamilyen más meghökkentő dolgot csinált a munkahelyén, egy biztos: nem akarná, hogy ők készítsék el a hamburgerét.

Fagyit a szájba

A Wendy's egyik dolgozójáról még júniusban publikáltak egy olyan fotót, amin a férfi beáll a fagyigép alá, és az édességet nem tölcsérbe, hanem egyenesen a szájába nyomatja (a fotót ide kattintva nézheti meg). A dolgozót rögtön kirúgták, az étterem úgy kommentálta az esetet, hogy ez a viselkedés "elfogadhatatlan".

Forrás: AFP / Fred Tanneau

Rasszista felvétel

A Burger King egyik elégedetlen dolgozója azért került bajba, mert rasszista táblát tett ki, amin az állt, hogy "mexikóit kell felvennünk".

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

Ketchup miatt fenyegette a vevőt

A Subway egyik vásárlója óriási hibát követett el: ketchupot kért a szendvicsébe. Azt viszont nem tudta, hogy a láncnál ez nem divat, az őt kiszolgáló dolgozó fel is háborodott rajta. Szó szót követett, míg az alkalmazott annyira felhúzta magát, hogy üvöltözött a vásárlóval és azzal fenyegette, hogy megöli.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Zsemléken heverészett

A következő történet főszereplője is a Burger Kingben dolgozott. A felelőtlen fiú egy olyan képet tett ki magáról a Twitterre, amin a még becsomagolt hamburger zsemléken heverészik. "Szigorú megrovást" kapott érte.

Indiszkrét pénztáros

Egy ausztrál McDonald's-ban történt a következő eset: a pénztáros egy váratlan fordulattal azzal fordult a vevőjéhez, igaziak, vagy plasztikázottak-e a mellei. A nő kiakadt, a férjével rögtön a vezetőhöz fordultak, aki nem érezte az ügyet túl durvának. Egy ingyenes menüt mindenesetre elintézett nekik.

A leggusztustalanabb

A Subway egyik dolgozója Instagramra feltöltött képeken örökítette meg a nemi szervét a szendvicsekkel. Az egész történet annyira bizarr, hogy mi nem részleteznék, ha kíváncsi a fotókra, azokat ide kattintva elérheti.

A saját éttermét rabolta ki

Egy amerikai McDonald's menedzsere álruhában, játékpisztollyal rontott neki a saját éttermének és rabolta ki azt.

Megnyalta az ételt

A Facebookra is kikerült az a fotó, amin a KFC egyik alkalmazottja egy nagy adag krumplipürét nyalogat. A posztot több mint kétezren osztották meg, és több mint 700 komment érkezett rá. A dolgozót kirúgták érte, bár ő azzal védekezett, hogy a fotó elkészültekor az étterem már zárva volt, és természetesen nem adták ki a krumplipürét a vendégeknek.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)