Gyakornoki programot indított a Rail Cargo Group

szerző: Jobline
2013 december 02. Szóljon hozzá

November elején elindult a Rail Cargo Group (RCG) egyéves gyakornoki programja diplomás pályakezdők számára. Célja, hogy a program végére szakmailag felkészült, önálló munkavégzésre képes munkatársakkal gazdagodjon a vasútvállalat. A projekt hatékony támogatást nyújt ahhoz, hogy a társaság stratégiai céljai megvalósításához képzett, németül jól beszélő, szakmájuk iránt elhivatott munkavállalókkal erősítse csapatát.

A programban a kiválasztási folyamatot követően kilenc pályázó vehet részt, ők a projekt részeként az első két hónapban szakmai és nyelvi képzésben részesülnek, kompetencia-fejlesztő tréningeken vesznek részt, majd 5-5 hónapra munkába állnak Budapesten illetve Bécsben, ahol gyakorlat-orientált tapasztalatokat szereznek.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

Bár a programot a vállalatcsoport indította, a koordinációt a Rail Cargo Hungaria Zrt. (RCH) végzi, ezzel is erősítve a Magyarország és Ausztria közti együttműködést. A jelentkezők számára egyértelmű a program vonzereje: gyakornoki idejük alatt két országban is dolgozhatnak. Lehetőségük lesz megismerni az RCG mindkét nagy vasútvállalatát közvetlen közelről. A program ezáltal a Rail Cargo Austria (RCA) és RCH összekovácsolásában is fontos szerepet játszik.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

A munkaerő-állomány elöregedése szinte minden nagyvállalatot érint - az RCH is fontosnak tartja, hogy a folyamatok optimalizálása közben a vállalat sikeres közép- és hosszú távú jövőjéről is gondoskodjon. Ezért a projekt részletes kidolgozásán a HR-szervezet munkatársai nagy energiákat mozgósítva dolgoztak és dolgoznak a jövő évi projektzárásig.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)