Csaknem ezren voltak a megváltozott munkaképességűek állásbörzéjén

szerző: Jobline
2013 december 04. Szóljon hozzá

Több száz meghirdetett állás, hatalmas érdeklődés, rengeteg felkészült, sikeres pályázó és telt házas szakmai megbeszélések – ezek a megváltozott munkaképességűeknek első alkalommal megrendezett “Találd meg a helyed” állásbörze legfontosabb tapasztalatai. Raktárosi és jogi igazgatói állást is betöltöttek a rendezvényen.

Több száz meghirdetett állás, hatalmas érdeklődés, rengeteg felkészült, sikeres pályázó és telt házas szakmai megbeszélések – ezek a megváltozott munkaképességűeknek első alkalommal megrendezett “Találd meg a helyed” állásbörze legfontosabb tapasztalatai. “ (Helyszíni beszámolónkat ide kattintva olvashatja el)

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Az előzetes regisztráció alapján mintegy 500 érdeklődőre számítottunk, ezzel szemben a nap során közel 1000 speciális helyzetű munkavállaló jött el a rendezvényünkre” - mondta Adriány Kincső, a börzét szervező HBLF igazgatója.

A 26 kiállító cég számára a felkészült, szakképzett és eltökélt jelentkezők kimagasló száma tűnt fel. A rendezvény zárását követően több vállalat is jelezte, hogy bár a rendezvényen meghirdetett pozíciókat a kézhez kapott önéletrajzok alapján biztosan betöltik, az érdeklődés nyomán a közeljövőben újabb, azonnal betölthető állások meghirdetését tervezik.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)