Karácsonyi ajándékozás: kínos pillanatok az irodában

szerző: Jobline
2013 december 21. Szóljon hozzá

Egy brit felmérés szerint a dolgozók ötöde kapott már rémes karácsonyi ajándékot a kollégáitól - írja a Daily Mirror.

Furcsa ajándékokról közölt összeállítást a Daily Mirror. A lap arra volt kíváncsi, milyen megdöbbentő meglepetéseket vesznek egymásnak a munkatársak, amikor karácsonyi ajándékozás van az irodában.

Forrás: Flickr / Creative Commons / Fernando de Sousa

A brit felmérésben 1800 dolgozót kérdeztek meg, és az ötödük úgy nyilatkozott, már kapott szokatlan, furcsa, bizarr dolgot a munkatársától vagy éppen a főnökétől.

Töltse le a Jobline alkalmazását telefonjára!

A meghökkentő ajándékok között szereel például a póráz - ami nem lett volna mellélövés, ha az ajándékozottnak lett volna kutyája. De volt olyan is, aki saját magáról kapott egy bekeretezett fotót, míg kevésbé kedves és figyelmes volt az a munkatárs, aki fogkrémet és szájvizet ajándékozott karácsonyra.

Munkát keres? Iratkozzon fel Álláspostánkra!

Szakértők szerint egyébként egyáltalán nem meglepő, hogy nem ismerjük annyira a munkatársainkat ahhoz, hogy meg tudjuk őket lepni karácsonykor, ezért sokan akarják elviccelni a dolgot, és humorosan hozzáállni az ajándékozáshoz. Amivel egyébként nincs is semmi baj, csak ilyenkor érdemes odafigyelni arra, hogy ne essünk át a ló túloldalára.

Ha tetszett a cikk, lájkolja a Jobline Facebook-oldalát!

munkahely  •  ajándék  •  karácsony
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen
Hozzászólások (0)