Őszi állás-szüret

szerző: Jobline
2016 augusztus 23.

Ahogy évről évre, sok szakember tollából származó cikkben olvashattuk, a munkaerőpiacra jellemző, hogy nyáron kevésbé aktív; kialakult, hogy a nyári szünettel párhuzamosan a munkaerők mozgása lassabb. Erre ugyan rácáfolt a nyár folyamán irodánkba beérkező pályázók száma, és a külföldi partnereink munkaerő felvétele, ám az igazi nagy dömping augusztus közepétől veszi kezdetét minden területen.

Sok álláskereső a nyári hónapokban halogatta a jelentkezést, de akárcsak az iskolásoknak, a munkakeresők számára is vége a vakációnak.

Most érdemes külföldi munkát keresni, mert ősszel mindig felélénkül piac, megnő a pályázható pozíciók száma és a jelentkezések feldolgozásának ideje is csökken.

Ez idén ősszel sem lesz másképp, jelenleg közel hetven lehetőség között válogathatnak a külföldre vágyók és több új pozícióval bővült a kínáltunk mind a fizikai, mind pedig a szellemi munkát keresők számára.

Az ok egyszerű, főleg ősszel (és tavasszal) növekszik az elvégzendő feladatok száma, ennek megfelelően a munkaadók, a kollektíva bővítésével, adott esetben frissítésével könnyebben tudják kezelni az év végi hajrát és felkészülni az új szezonra is.

Ehhez alkalmazkodnak idén is a német és az angol partnereik is, akik személyesen látogatnak el budapesti irodánkba, hogy megtalálják a legjobb pályázókat.

Azok választanak megfelelő stratégiát, akik már most, nyár végén kezdenek el pályázni, ugyanis augusztus végén a vidámparki munkáink, és az angliai lakástakarítás iránt érdeklődők találkozhatnak személyesen a munkaadókkal, szeptember elején pedig akár a német, akár az angol egészségügy iránt érdeklődők jelentkezését fogadják több alkalommal is.

Mindemellett pedig folyamatos a felvétel a német,- és osztrák építőiparba, valamint a német és angol vendéglátós pozíciókra is.

A jelentkezés menete minden esetben egyszerű, a honapunkon minden aktuális állás megtalálható részletes leírással az elvégzendő feladatokon át, a munkaadó által nyújtott bérezés, szállás és ellátás mellett, természeten az elvárásokat is feltüntetjük. Ennek megfelelően a kiválasztott pozíció megnevezésével, az angol vagy a német nyelvű fényképes önéletrajz feltöltésével, vagy elküldésével tud jelentkezni bármelyik nyitott pozícióra. Természetesen akár telefonon is érdeklődhet, illetve kérhet időpontot. Budapesten, Miskolcon, Szegeden, Szabadkán, Pécsett és Csíkszeredán tudjuk személyesen fogadni kedves ügyfeleinket minden hétköznap 9 és 17 óra között.
Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen