Nyári terveid megvalósítására gyűjtesz? Esetleg szakmai tapasztalatot szeretnél szerezni?

2023 június 15.

Mindkét esetben érdemes minket keresni! Az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezetnél már akár 16 éves kortól diákmunka-lehetőségek széles választékából válogathatsz. Vendéglátás, kereskedelem, ügyfélszolgálat, gyártás vagy kiszállítás? Fesztiválmunkák? Bármelyik szektorban vonzó állásajánlatokat tudunk mutatni neked!

Az ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet nem csak azért jó választás, mert hamar megtalálhatod, hol szeretnél dolgozni, hanem azért is, mert ha iskolaszövetkezeten keresztül helyezkedsz el egy cégnél, 25 éves kor alatt a jövedelmed után sem adót, sem járulékot nem kell fizetned: a bruttó egyben nettó fizetés is!

 

 

Állásajánlataink között rugalmas munkabeosztású pozíciókkal is bőven találkozhatsz, így a munka mellett is bőven maradhat lehetőséged a szünidei pihenésre, szórakozásra.

Diákmunkák között az alábbi linken böngészhetsz, jelentkezésed nyomán toborzóink gyorsan felveszik veled a kapcsolatot, segítve az elképzelések és az aktuális lehetőségek összehangolását. Sokat nem kell várnod: ha szeretnéd, már akár másnap munkába is állhatsz.

 

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen