Egy döntés, amit 2052-ben sem bánhatsz meg (x)

2022 május 31.

Gyakornoklét az Abesse Informatikánál

Akármilyen hivatást is választ az ember, az első lépés döntő jelentőségű lesz a továbbiakban. Első cég, első szerelem – létezik ilyen egyáltalán? A lassan 20 évessé cseperedő magyar szoftverfejlesztő vállalat, az Abesse határozottan igennel válaszol a kérdésre.

Nem bánod meg, ha a szakmai, támogató cégkultúrát választod

15 ember nem tévedhet egyszerre! Ők azok az egyetemista fiatalok, akik idén csatlakoztak az Abesse gyakornoki programjához. Az Abesse-család olyan szakmai és emberi közösség, amelyik az új tagjait is kiemelt figyelemmel kíséri, támogatja, nevelgeti.

Nem bánod meg, ha az izgalmas céges programok mellett döntesz

Az itt dolgozó 120 ember vállvetve és biztosan kódolva segíti egymás munkáját. A gyakornoki programban résztvevők sokat tanulnak ugyan mentoruktól, de a cég is tőlük. A családiasság egyik fontos jellemzője ugyanis, hogy folyamatos fejlődést tesz lehetővé mindenki számára.

A kollégák ráadásul nemcsak a munkában, hanem a szabadidejükben is megtalálják egymást: sportklubok, kirándulások formájában.

Nem bánod meg, ha az Abesse perspektíváját tartod fontosnak

Gyakornoknak lenni az Abessénél projekteket, nagyvállalati megbízatásokban való egyre aktívabb részvételt jelent. A fiatal Abessések nyugodtan tempózhatnak, csak folyamatosan, útmutatás mellett érnek majd a komolyabb vizekre, ráadásul rögtön hasznosnak érzi magát a gyakornok, nem egy apró, gépezetben tehetetlenül forgó alkatrésznek.

Itt professzionális a munka és a kiteljesedés mellé egy pazar tetőtéri kilátás is jár, hogy ne csak a programsor legyen az egyetlen munkahelyi néznivaló.

Nem bánod meg, mert itt pezseg az élet

Az Abesse nem nagyvállalat, de a benne folyó munka minősége, a tanulási lehetőség még a legnagyobbaknak is dicséretére válna.

Idén egy különleges filmtrilógiával mondja el az érdeklődő egyetemistáknak: ha most jól döntenek, évtizedek múlva, mondjuk 2046-ban, 2052-ben is jó döntésnek fogják tartani. Kezdd nálunk a jövőd, íródik ki a filmek végén az üzenet.

Ajánlom e-mailben Megosztom linkedinen